1499 TL VE ÜZERİNE ÜCRETSİZ KARGO

Retendo 30 Kapsül

798,00 TL
758,10 TL
%5 İNDİRİM
Stok Kodu
JRSUVIQT
Barkod
8699708190049
Ürün Formu
30 Kapsül
Garanti Süresi
24 Ay
* 758,10 TL den başlayan taksitlerle!!
Hızlı Gönderi
Retendo 30 Kapsül
 
İçeriği: 
 
Mukopoligen kompleks içerir.

Kullanımı: 
 
Günde 2 kapsül, sabah akşam, yemeklerden önce ya da sonra bir miktar su ile birlikte alınır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

YASAL UYARI

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR HAKKINDA UYARI

Tavsiye edilen günlük kullanım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

İLAÇ DEĞİLDİR.

Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir.

Saklama koşulları:

Serin ve kuru yerde saklayınız.

Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik / Dermokozmetik ürünleri: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünlerin, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

Retendo 30 Kapsül CAZİP FİYATLA I ORİJİNAL I Retendo 30 Kapsül ürününü sitemizden satın alabilirsiniz I Assos Pharma Ürünleri ürünlerinde büyük avantaj I Retendo 30 Kapsül faydaları nelerdir ? I Retendo 30 Kapsül içeriği nedir? I Retendo 30 Kapsül kullananlar ve yorumlar EllaNutrition.com da JRSUVIQT
Retendo 30 Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.